Portalul Corporativ
ACADEMICA

Inovatiile incep aici

În atenţia rezidenţilor PŞT “ACADEMICA”

Academia de Ştiinţe a Moldovei (AŞM) Vă invită sa participaţi la evenimentul regional de lansare a Programului Cadru pentru Cercetare şi Inovare al Uniunii Europene “Orizont 2020”, cu participarea statelor Parteneriatului Estic. Evenimentul isi va desfasura lucrarile la data de 17 martie 2014, incepind cu ora 09.00, în incinta AŞM (Sala Azurie, Bd. Stefan cel Mare, 1).

Cu ocazia evenimentului şi în vederea extinderii dialogului moldo-comunitar în domeniul tehnico-ştiinţific, într-o vizită de lucru în ţara noastră se va afla dl. Robert-Jan SMITS, Directorul general al Directoratului Comisiei Europene pentru Cercetare şi Inovare, şi alţi delegaţi ai Comisiei Europene.

In cadrul evenimentului vor participa circa 30 de participanţi ai academiilor de ştiinţe, ministerelor, agenţiilor şi fundaţiilor din domeniul cercetare-inovare-dezvoltare dir Armenia, Azerbaidjan, Belorusia, Ucraina, Georgia.

Agenda evenimentului va include sesiunea plenară care va prezenta obiectivele republicii Moldova privind Spaţiul European de Cercetare, oportunităţile oferite de programul Orizont 2020, precum şi sesiuni paralele bazate pe următoarele domenii: sănătate, tehnologii informaţionale şi de comunicaţii, acţiunile Marie Sklodowska Curie.

Pentru a participa la eveniment este necesar de completa şi transmite formularul de participare anexat la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau accesînd linkul:

http://cpi.asm.md/?page_id=4264.