Portalul Corporativ
ACADEMICA

Inovatiile incep aici

Invitaţie la Workshop-ul Experților în Eficiență Energetică și Surse Regenerabile de Energie din Republica Moldova

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în colaborare cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului IMM, are plăcerea să vă invite la Workshop-ul Experților în Eficiență Energetică și Surse Regenerabile de Energie din Republica Moldova.

Evenimentul face parte din seria de workshop-uri regionale pentru țările Programului European de Vecinătate din cadrul proiectului Energy to Innovation – Reinforcing cooperation with ENP countries on bridging the gap between energy research and energy innovation, implementat cu susținerea Uniunii Europene prin Programul Cadru 7.

Scopul acestui eveniment este analiza sectorului național de energie și capacitățile de inovare ale acestuia. Experții sunt invitați să se expună cu privire la situația Eficienței Energetice și Surselor Regenerabile de Energie, a problemelor din sector și a potențialului de dezvoltare.

Workshop-ul Experților în Energie se va desfășura în data de 4 Aprilie 2014, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Hotelului Jolly Alon (str. Maria Cebotari 37, Chișinău).

Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment pînă la data de 1 Aprilie 2014 printr-un mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Doritorii de a susține o prezentare în cadrul evenimentului, sunt rugați să trimită o solicitare pe adresa AITT cu cel puţin 2 zile înainte de workshop.