Portalul Corporativ
ACADEMICA

Inovatiile incep aici

Ediţia a XIII-a a expoziţiei naţionale universale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”

În perioda 29 ianuarie – 02 februarie 2014, la Chişinau, CIE “MOLDEXPO” se va desfăşura a XIII-a ediţie a expoziţiei naţionale universale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Expoziţia Fabricat în Moldova este orientată pentru susţinerea producătorilor autohtoni, IMM-urilor, crearea condiţiilor de lansare pe piaţa moldovenească a produselor competitive, sporirea investiţiilor interne şi externe, crearea uni climat economic favorabil, elaborarea căilor strategice de sporire a activităţii investiţionale în domeniul ştiinţific şi de producere.

Produsele şi serviciile prezentate la expoziţia „Fabricat în Moldova – 2014” vor fi expuse în pavilioanele central, 2,3 şi  în spaţiile deschise ale Centrului Internaţional de Expoziţii. Ediţia curentă a expoziţiei va găzdui un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atît pentru consumatori cît şi pentru producători. Astfel, se vor organiza diverse mese rotunde, prezentări de companii şi produse , seminare, conferinţe, forumuri internaţionale, precum şi tradiţionalul concurs „Cele mai bune mărfuri din republica Moldova”.

Pentru Informaţii Informaţii suplimentare şi expedierea cererilor de participare, contactaţi Direcţia Expoziţii şi Târguri a CCI a RM, nr. de tel: 0 (22)  23-84-10, 0(22) 21-14-42, 0(22) 21-07-25, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Condiţiile de participare şi cererile le găsiţi pe site-ul oficial al Camerei de Comerţ şi Industrie – www.chamber.md.