Portalul Corporativ
ACADEMICA

Inovatiile incep aici

Administrația Parcului Științifico – Tehnologic „Academica” (cu Incubatorul de Inovare „Inovatorul”) anunță lansarea concursului „Atragerea noilor rezidenți cu cele  mai bune idei inovaționale”, în astfel de domenii ca:

  • Regenerarea resurselor energetice;
  • Eficiența energetică;
  • Purificarea apelor potabile și de canalizare;
  • Tehnologii informaționale;
  • Colectarea, sortarea și prelucrarea deșeurilor menajere, industriale și agricole;
  • Implementarea tehnologiilor de producere a producției ecologice pure;
  • Implementarea tehnologiilor moderne în industrie, agricultură, construcții și alte ramuri ale economiei naționale;
  • Organizarea fabricării producției ce o înlocuiește pe cea de import;

La concurs pot participa profesorii și studenții instituțiilor superioare și colegii, colaboratorii organizațiilor științifice și de cercetare, proiectare, construcții, raționalizatorii, inventatorii, proprietarii patentelor și certificatelor dreptului de autor, întreprinzătorii și alte persoane fizice și juridice cu idei de afaceri inovaționale originale.

Doritorii de a participa la concurs prezintă scurta descriere a ideii de afaceri, care include: denumirea, scurta descriere a ideii pe 2 -3 pagini, Administrației Parcului Științifico-Tehnologic „Academica” la adresa: mun. Chișinău, str. Miorița 5, MD – 2028, of. 325,. Termenul de primire a documentelor este de la data anunțului până la 1 octombrie 2017.

Documentele pot fi depuse în formă scrisă personal sau prin poștă, inclusiv prin poșta electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Persoanele fizice și juridice ale căror  ideii de afaceri vor fi selectate, vor primi de la 1,5 până la 2 mii lei în calitate de primă, inclusiv posibilitatea de a deveni rezidenți ai P.Ș.T. sau I.I. și vor avea oportunitatea de a participa la concursul „Agenţiei pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei al proiectelor de inovare şi transfer tehnologic” unde pot obține finanțare pentru proiectul său (http://aitt.md) .

 

Informații la telefon:

Tel: 022 – 72 – 51 – 27; 022 – 88 – 25 – 00;

022 – 88 – 25 – 03;